GenuineGems Har Forsynt Norge Med Diamanter I Over 15 År.

Genuine Gems AS er et nettbasert diamantfirma som har forsynt Norge med diamanter i over 15 år. Siden etableringen i 2006 har vi jobbet målrettet for å tilfredsstille våre kunder med kvalitetsdiamanter.
Et annet hovedmål vi i Genuine Gems har, er at du som kunde ikke skal betale høye summer for ditt produkt.

Gjennom kontakter i hele diamantverden skaffer vi deg kvalitetsdiamanter til landets laveste priser. Dersom det skulle vere ønskelig har vi også diamanter med lavere kvalitet. Fellestrekket er at alle ser bra ut for det blotte øyet. Vi holder til på Vestlandet med hovedkontor i Bergen, i tillegg har vi en avdeling i Sogn og Fjordane. Vi er registrert i Brønnøysund registeret med org.nr. MVA931746626NO (tidliger registrert organisasjon nr 988866385)

Hvorfor Velge Oss ?

Fordi vårt fremste mål er at kundene våre skal bli 100% fornøyde.

Diamantene er dyre varer og vi vil være sikre på at våre produkter er akkurat slik de er presentert. Derfor samarbeider GenuineGems tett med en av de fremste diamantsertifisører / takstmenn i Norge. Mange føler seg usikre på å kjøpe så dyre varer som diamanter på nett, og vi ønsker å gjøre det vi kan for at kundene skal føle seg trygge. Til nå har alle våre kjøpere vært 100% fornøyde, og slik vil vi også at det skal fortsette fremover. Vi tilbyr derfor pengene tilbake hvis diamanten ikke svarer til forventningene eller kunden av annen grunn ønsker å heve kjøpet.

Fordi vi selger våre diamantsmykker til landets laveste priser.

Vi samarbeider med en av de største diamantforhandlerne i Israel og vi kjøper diamanter direkte fra sliperi i India. Du finner regelmessig oppgraderingsdiamantsmykker til svært lave priser. Vi er en ren nettbutikk og slipper å betale dyr husleie. Dette kommer kundene til gode. Ettersom vi er 100 % sikker på at vi har landets billigste diamanter, til samme kvalitet som andre aktører, vil vi oppfordre deg til å søke gjennom både nettbutikker og gullsmeder. Vi er overbevist om at resultatene du finner vil være at vi er minst 40 % billigere enn gullsmeder og minst 10 % billigere enn andre nettbutikker.

Fordi alle våre diamanter...

Er naturlige diamanter som ikke er behandlet på noen måte (f.eks. farge eller klarhet forbedring-CE-) Er diamanter som ikke kommer fra konfliktområder. Kommer med takstbrev. De fineste og dyreste diamantene i vårt utvalg har i tillegg sertifikat fra et av de fem største laboratorium i verden (G.I.A / A.G.S / H.R.D / E.G.L / I.G.I).

Fordi vi selger bare Konfliktfrie diamanter.

I Genuine Gems er vi opptatt av å få frem diamanter på lovlig vis. Vi selger derfor ingen konfliktdiamanter eller ”blood diamonds”. Dette har vært en stor sak da flesteparten av diamantene på 90-tallet ble gravd ut i Afrika. Da det i flere områder var borgerkrig finansierte opprørerne krigføringen sin ved å selge diamanter. Utgravingen skjedde mens krigen utspilte seg rundt og mange liv gikk tapt i prosessen, derav navnet ”blood diamond”. For å unngå at slike diamanter blir solgt har man the Kimberley Compliant. The Kimberley Process Certification Scheme (KPCS) ble etablert for å verifisere at diamanter kom fra konfliktfrie områder. Som kunde hos oss kan vi garantere at vi følger the Kimberley Process, og forsikre deg om at diamanten du kjøper er fremstilt på lovlig vis.

Fordi du kan se hva du kjøper.

Hos oss kan du se hva du betaler for!
Vi legger ut mange bilder av samtlige diamanter vi selger. Ofte er disse bildene tatt under 30x lupe, da kvaliteten krever det. Du kan se det aktuelle produktet du har tenkt å kjøpe og vi garanterer at ingen av bildene er kopiert fra andre nettsider. Vi vet at bilder ikke fanger all brillianse i diamanten, likevel velger vi å ta bildene selv uten at de blir manipulert eller redigert. Slik ser du hva du kjøper, og i den grad det er avvik mellom bilder og virkelighet, er smykket finere i virkeligheten enn på bildene.

Fordi du kan se før du kjøper.

Vi i Geniune Gems tilbyr deg også å se og føle på diamantene før du kjøper dem. Dersom du skulle være usikker på om du vil kjøpe en diamant vil vi legge til rette for at du skal kunne bestemme deg. Selv om du ikke bor i Bergen eller omegn finner vi alltid en løsning til deg hvis du ønsker «å se før du kjøper». Ta kontakt med oss så arrangerer vi et møte der du kan se diamanten med egne øyner.

Fordi hos oss kan du designe ditt eget smykke.

Vi vet at det ikke alltid er enkelt å bli tilfredstilt med de ringene/fatningene vi har i vår nettbutikk. Derfor vil vi, dersom du har noen spesielle tanker eller formeninger om hvordan du vil at smykket ditt skal se ut, hjelpe deg å finne et design som tilfredsstiller dine ønsker. Vår gullsmed tar alltid i mot nye utfordinger og resultatene blir alltid de beste. Kontakt oss over telefon eller e-mail for å komme frem til en løsning.

Litt mer om oss fra et intervju i NRK Sogn og Fjordane og fra en artikkel i avisen Firda

Ta gjerne kontakt hvis du har spørsmål. Vi kan hjelpe å finne det riktige smykket for deg.

Mvh Konstantinos Drakos
Daglig leder